Tarief pensionstal* per maand incl. BTW

 

*Omdat het verschuldigde maandbedrag afhankelijk is van vele keuzemogelijkheden, geven wij onderstaand enkele voorbeelden.

Basis (zonder krachtvoer, stalbedekking en service, maar met 9 kg kuil en gebruik van stapmolen, paddocks en ’s-Zomers weidegang)
€ 223,00

Basis (zie hierboven), strobox, 3 kg bix (condition), zelf mesten en zelf gebruik maken van zand paddock, stapmolen en ’s zomers weidegang (zelf buiten/binnen zetten): € 307,50. We zijn hierbij uitgegaan van een gemiddeld stroverbruik van 10kg per dag. Dit kan voor uw paard gunstiger maar ook ongunstiger zijn in werkelijkheid.

Molenabonnement** € 47,50

Mesten** € 46,25

U kunt met ons per dag afspraken maken over de service. Een keer mesten omdat u naar Jumping bent bijvoorbeeld. Of stapmolen voor uw paard omdat u plotseling moet overwerken. Ook in uw vakantie zijn wij u graag van dienst.

** = 6 dagen per week (dus op zon- en feestdagen worden geen werkzaamheden verricht)

Tevens verkrijgbaar: Pavo Energy Control, vlas en houtvezel.

Vraag een offerte: info@hertenhof.nl en vermeld uw wensen!

 
Facturen kunnen per maand verschillen in verband met het aantal dagen in de desbetreffende maand. Veel van onze prijzen zijn zogenaamde ‘dagprijzen’. Dat wil zeggen dat zodra er nieuwe aanvoer is van benodigdheden zoals hooi en stro, er ook weer opnieuw een prijs wordt bepaald.