Op de Hertenhof zijn lessen mogelijk tot op hoog niveau. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te leren paardrijden zodat zij uiteindelijk het geleerde zelf kunnen toepassen. Natuurlijk heeft iedereen een kijkend oog nodig, dat zal niet veranderen. Zeker niet als je met hoge scores thuis wil komen.

Als we nieuwe lesklanten krijgen, beginnen we met het kijken naar de wel bekende “basis” en waar we in de basis door middel van een aantal stappen kunnen verbeteren (we maken “stappenplan” in ons hoofd). Als je er behoefte aan hebt te weten welke stappen we met jullie gaan zetten, kun je hier gewoon om vragen. Iedere combinatie behoeft zijn eigen aanpak en benadering. Ondanks dat we voor hetzelfde resultaat gaan doen we sommige dingen anders, dit maakt ook dat wij de meeste combinaties kunnen helpen.

De basis is belangrijk en komt elke dag in je training terug, ook als je op hoog niveau rijdt. De oefeningen zijn vaak het probleem niet meer als het paard los door het lijf op eigen benen loopt, en toch in de aanspanning die wij wensen. Dat is waar alle lessen mee beginnen het controleren en verbeteren van de basis. Op het moment dat het paard los en ontspannen is kunnen we een stap verder gaan en zullen we met het oog op de proeven dingen gaan verbeteren.

Het is ook mogelijk om te vragen of we een keer komen helpen op wedstrijd. Op die manier kunnen we ook meteen kijken wat er op wedstrijd anders gaat als thuis in de training.

Voor meer informatie kunt u mailen of bellen met één van ons.